DSS PRELOMIO: Neće u Savez za Srbiju?!

Autor: Tanjug

Vesti

30.10.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska stranka Srbije definitivno je prelomila da neće prihvatiti pozive iz Saveza za Srbiju da se priključi ovom opozicionom bloku već će nastaviti samostalno da gradi svoj politički put, piše "Politika", pozivajući se na izvor u vrhu te partije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Funkcioneri DSS

Prema rečima sagovornika lista, DSS "ne želi da učestvuje u vrtešci koja je već viđena i koja provereno nije dala rezultate".

Zaključak većine članova Predsedništva DSS i lidera stranke Miloša Jovanovića , kao i predsednika Političkog saveta Miloša Kovića, jeste da je Srbiji potrebna korenita promena političkog sistema, ali i ljudi koji učestvuju u političkom životu.


Pored vlasti i, kako je nedavno rekao jedan od istaknutih članova DSS-a Aleksandar Popović, njenog odraza u ogledalu oličenog u SzS-u, zemlji je potrebna istinska politička promena s jasnim odgovorima na pitanja rešavanja kosovskog problema, odnosa s EU.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading