POPOVIĆ IVKOVIĆ: Gde je kraj licemerja Dragana Đilasa?!

Autor: Republika

Vesti

28.10.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Popovič-Ivković, državna sekretarka u MUP-u, na svom Tviter nalogu obratila se Draganu Đilasu i njegovom "Savezu za silovanje".

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

Ona je potvrdila ono što građani Srbije primećuju od kad se bivši gradonačelnik vratio u političku igru, a to je politika agresije i mržnje, koju propagira sa svojim saveznicima. 

Poznato je da se Đilas otvoreno bavio ucenama i pretnjama, a da slobode medija u njegovo vreme nije ni bilo, jer ih je lično on, držao pod svojom kontrolom. 

- Pitam se gde je kraj licemerju Dragana Đilasa i da li će ikada pokazati trunku pristojnosti prema građanima Srbije. jedina politika koju njegov Savez nudi građanima, uporno je politika agresije i mržnje, a od skoro i otvorenih pretnji vešanjem i silovanjem - stoji u tvitu Popović Ivković.

Da li zaista veruje da jedno “izvini” može da sakrije da mu je nasilje okosnica politike i da je to odvajkada poznato? Jedina razlika je da ni to “izvini” nije izgovarao u prošlim vremenima. Nije izgovarao ni saradnicima ni novinarima na koje je urlao i pretio im, čak zabranjujući da ga pitaju i za zaprašivanje komaraca u Beogradu jer ga, kako je govorio, time ruše.

Naravno, nije moralo ni to izvini, jer je, kako je to ustanovila još Verica Barać, u to vreme uspostavio apsolutnu kontrolu nad medijima u Srbiji. Čovek čiji su milioni progresivno rasli kako mu je rasla i politička moć, danas ne može ni da obuzda svoju agresivnu želju da se ponovo vrati u fotelju. Već nam je jasno kako bi to izgledalo. Ideju kako bi građani Srbije bolje živeli od njega još niko nije video, ali zato jeste kako bi se obračunavao silovanjima i vešanjima sa političkim protivnicima, prebijao novinarke i gasio medije koji mu nisu po volji. To je jedino što smo za sada čuli od njega i njegovih partnera iz Saveza. 

 

 

Sramno, ali agresija i nihilizam deo su karaktera, i teško se menjaju.

Podsetiću ga da je Aleksandar Vučić na svim izborima odneo ubedljibu pobedu, a građani će vam i na nekim sledećim ponovo reći šta misle o vama. Reći će vam kao i do sada da žele budućnost i prosperitet, odgovornu politiku i brigu o građanima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Za vašu politiku agresije i punjenja džepova, kao i do sada, reći će samo jedno “znamo se”.

Podsetimo, incident je nastao kada je  Srđan Nogo izjavio da premijerku Srbije Anu Brnabić zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem treba vešati na Terazijama.

Nakon skandala poslanika Dveri,  Dragan Đilas je uputio izvinjenje, ali samo građanima Srbije, ne i premijerki i predsedniku Vučiću.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Marija

28.10.2018 11:46

Djilas sada pokazuje svoje pravo lice gde ne preza nimalo niti o postenu niti za dobrobit Srbije vec samo za negove licne interese.

ljilja

28.10.2018 11:48

Nije mu dosta bruke i sramote, hoće još sebe da zakopa.

Sara

28.10.2018 11:49

I ja se isto pitam, dokle više se čovek blamira. Sramota

Bernard Rasel

28.10.2018 11:50

Cini mi se da kod Djilasa sve vise raste frustriranost