Vučić: Svaki pošten čovek zna da je dobro sve za šta opozicija kaže da je loše

Autor: Tanjug

Vesti

27.10.2018

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nema problem sa optužbama opozicije, jer sve što oni kažu loše pošten čovek zna da je to dobro.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je prilikom obeležavanja slave SNS upitan za komentar na izjavu Dragana Ðilasa da je "najveći lažov u istoriji Srbije", te rekao da nema problem sa tim.

- Sve što kažu loše ja računam da pošten čovek zna da je to nešto dobro, jer kada najgori u Srbiji, oni koji su decenijama pljačkali i otimali narodu o nekom govore loše, onda narod zna da je to dobro - naveo je Vučić.


Kada su u pitanju kritike opozicije na račun investitora koji ulažu u Srbiju, predsednik kaže da takva politika nikada neće biti izglasana.

- To što bi oni da sklone kineske i turske investitore, to je loša politika, ali ta politika nikada neće biti izglasana u Srbiji - kaže on.

Vučić dodaje da kada predstavnici opozicije drže demonstracije to nije pritisak, a kada on ljubazno odgovara na sva pitanja novinara to se naziva pritiskom na medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (74)

Loading
Dule

27.10.2018 13:15

Naša opozicija je u opasnoj zavadi sa zdravim razumom.

mimi

27.10.2018 13:17

Svaki pošten čovek zna da je dobro sve za šta opozicija kaže da je loše

Mirko

27.10.2018 13:20

Upravo tako! A hvala Bogu, postenih u Srbiji je 80%. Opoziciji vise ne daju poverenje ni njihovi rodjeni.

Jasmina

27.10.2018 13:23

Opozicija svakako nista normalno i pametno ne moze da kaze.