SRPSKI TELEGRAF SA MIHAJLOVIĆEVOM U KONTROLI: Evo da li se deonica Ub-Lajkovac radi po planu

Autor: A. A.

Vesti

26.10.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, samo tri dana pošto je naložila svim angažovanim kompanijama na sanaciji deonice auto-puta od Uba do Lajkovca da moraju da rade 24 sata dnevno, obišla je gradilišta da se uveri da li se njena inicijativa poštuje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Punom parom: Radovi na deonici Ub-Lajkovac

Naime, ministarka se odlučila za ovu meru kako bi ta deonica u Kolubarskom okrugu bilo završena do kraja godine, a kompletan auto-put od njih Obrenovca do Čačka bio pušten u saobraćaj.

Zorana Mihajlović se u petak uveče oko 22 časa pojavila na gradillštu na periferiji Uba. I tamo zatekla ekipe radnika koji rade punom parom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Nažalost, i pored toga što se na deonici Lajkovac Ub radi danonoćno posla je ostalo podosta.

Inžinjerri, ali i direktor Energoprojekta su saopštili ministarki da prvi put u karijeri rade sanaciju novog autoputa, što je praktično teže jer su greške prethodnih izvođača dodatno otežale posao. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- To jeste velika sramota, ali i krivično delo, međutim sada je najvažnije da se ova deonica završi do kraja godine - rekla je ministarka Mihajlović. 

Pored nje u petak uveče u poseti radovima bili su i direktor Koridora Srbije.Zoran Babić, te kineski ambasador Li Mančang. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading