"Slučajni prolaznik" član DS

Autor: M.S.

Vesti

25.10.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod maskom anketiranja prolaznika u centru Beograda ekipa televizije N1 pitala je sugrađane da li im se dopada tunel u bojama srpske zastave koji je nedavno postavljen na Obilićevom vencu. Anketa bi prošla nezapaženo da građani mahom nisu odgovorili da je tunel ruglo prestonice i sve dok neko nije primetio da je jedan od "slučajnih prolaznika" član DS i očigledno branilac stavova opozicije, koja se svakom ukrašavanju grada podsmeva.

RepublikaFoto: twitter.com
Tvit Balše Božovića

Naime, demokrata Balša Božović je snimak ankete podelio na Tviteru, a onda je usledio niz komentara koji se dive "slučajnom prolazniku" koji se ruga ukrasu u bojama srpske trobojke. Međutim, ubrzo se pojavila fotografija koja svedoči da je taj prolaznik iz redova DS.

Anketirani sugrađanin čija je izjava nekoliko puta puštena na televiziji N1 jedan je od najbližih saradnika Živorada Anđelkovića, poznatijeg kao Žika Pauk, bivšeg visokog funkcionera DS.

Ištvan Kajić, analitičar medija, nije iznenađen skandaloznom nameštaljkom koju emituje N1.

- Ova anketa nije prvi put da televizija N1 forsira birane sagovornike koji iznose isti stav. Zanimljivo da je prilog o tunelu uradila novinarka odranije poznata kao "glavna novinarka Dragana Đilasa". Ona je radila na Studiju B, posle promene vlasti je govorila da ne može da čita vesti jer joj smeta akcenat iz Surdulice, a sada je na N1 - kaže Kajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (112)

Loading
psiholoskinja

25.10.2018 05:53

Režija i scenario, a šta drugo očekivati od DS-a?

Boško J

25.10.2018 07:15

@psiholoskinja - psiholoskinja:A šta drugo da se očekuje od N1.Na sve načine pokušavaju da blate Srbiju i njene građane.

Aco

25.10.2018 05:54

Nije lepo namestati ankete gospodo sa N1!

popovic55

25.10.2018 05:55

U laži su kratke noge. Nameštaljka se lako pročitala.