OGLASILA SE PORODICA GARDISTA: Zašto Tadić nije rešio slučaj?!

Autor: T. M. - B. K.

Vesti

20.10.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pre nekoliko dana Srpski telegraf ekskluzivno objavio izjavu bivšeg predsednika Srbije, Borisa Tadića, za vreme čijeg mandata su ubijeni gardisti u Topčideru, lider SDS-a,gnevan zbog naših saznanja rešio je da tuži naš medij, koji sve vreme revnosno izveštava o ovom nerešenom ubistvu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Petar Milovanović, otac ubijenog gardiste

Petar Milovanović, otac ubijenog gardiste Dražena Milovanovića, oglasio se povodom tužbe koju je političar Boris Tadić najavio protiv Srpskog telegrafa nakon ekskluzivnog objavljivanja njegovog iskaza pred tužiocem u SBPOK o slučaju "Topčider".

- Čudi me zašto mu smeta što se sada istražuje, pa on i Đilas su nakon tragedije obećali da će da učini sve da se što pre reši slučaj?! Što on nije to uradio? Trebalo je da preduzme nešto, cela tadašnja vlast je obećavala da će da učini sve, a od toga ništa! On je tada bio na vlasti, valjda neka vrsta odgovornosti mora da postoji. Ne razumem što se Tadić ljuti, šta ja treba da kažem što mi nema sina - pita se Milovanović.

Draganov otac Janko Jakovljević kaže za naš list da bi trebalo da tužilaštvo javno istupi i kaže da su njihova deca kobnog dana u kasarni na Topčideru ubijena i da stisne tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, načelnika Generalštaba Branka Kvrgu, ministra odbrane Prvoslava Davinića i ostale da ispričaju sve što znaju.

- Mi smo na startu, nakon formiranja one komisije koja je radila na ubistvu imali poverenja u Tadića, ali je posle svega toga sve stalo. Država je tu dosta zatajila - kaže Jakovljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (86)

Loading
SIMA

20.10.2018 06:30

Tadić sigurno nešto zna al ćuti treba ga pritisnuti.

sesilija

20.10.2018 14:35

@SIMA - Страшно је шта је радио Тадић

Vera

20.10.2018 06:40

Zlocin u Topcideru nikada nece biti zaboravljen.Zato Tadicu sve sto znas pricaj!

Ćira

20.10.2018 06:56

Pitam se samo spava li mirno nakon svega!?