Skandal! Sergej Trifunović i Hrvati udarili na Srbiju

Autor: Republika

Vesti

18.10.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, omiljeni opozicioni glumac poznat po svojim gotovo svakodnevnim ispadima još jednom je dokazao da ne bira ni vreme ni mesto kako bi napao Srbiju i njeno najviše rukovodstvo. Da sve bude gore, ovoga puta to je uradio za hrvatske medije, tačnije za Nacional.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

U opširnom intervjuu koji je dao za ovaj medij, Trifunović ni ovoga puta nije propustio da upiti najskandaloznije uvrede na račun državnog rukovodstva, predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, pre svih.

 

 

On je otišao čak toliko daleko, da je državne funkcionere optužio da "ubijaju i prodaju" srpsku decu, što je Nacional.hr iskoristio i za naslov svog opskurnog članka.

- Sada će me opet optužiti da pljujem Srbe pred Hrvatima, ali mi smo ozbiljan ološ. Ako ubijamo vlastitu decu, mi smo ozbiljan ološ, jer ja za gori zločin ne znam - doslovce je rekao Trifunovć, preneo je Nacional.hr.

 

Sa druge strane, Trifunović je, kao i više puta do sada, propustio da objasni zašto se njegova Fondacija kocka sa novcem poštenih građana Srbije koji su slali SMS poruke kako bi pomogli bolesnoj deci, i zašto je taj novac umesto u lečenje dece uložen u investicioni fond.

Umesto toga, Trifunović je uputio niz primitivnih uvreda na račun državnog rukovostva, nazivajući ih, između ostalog "stočarima za koje je Slobodan Milošević bio gospodin".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Davor

18.10.2018 16:51

Znaju Hrvati da je Sergej Trifunovic neprijatelj srpskog naroda, zato su ga i intervjuisali.

Odgovori 11 10
Marko Lučić

18.10.2018 18:57

@Davor - Davor:Samo neko ko ne želi dobro Srbiji i njenim građanima može da ode u Hrvatsku i pljuje po svojoj državi i svom narodu.

Ron

18.10.2018 16:57

Ovaj covek vise voli da pljuje po svojoj zemlji i narodu, nego 'leba da jede.

Odgovori 9 10
Igor

18.10.2018 16:59

Uopste me ne iznenadjuje sto se sve cesce poklapaju stavovi opzicionara, Albanaca i Hrvata. To dovoljno govori