Obračun u Skupštini! ŠAROVIĆ: Zorana, daj ostavku! MIHAJLOVIĆEVA: Ispod časti pričati sa radikalima

Autor: Tanjug

Vesti

18.10.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović izjavio je danas da je ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat svojim izjavom u Vladi Srbije da je Kosovo suverena država ponizio ne samo vladu, već i sve građane Srbije, ali i da potpredsednica vlade orana Mihajlović treba da podnese ostavku jer nije reagovala na izjavu Skata iako je bila prisutna.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nemanja Šarović

Šarović je sednici parlamenta podsetio da u Ustavu Srbije piše da je Kosovo sastavni deo Srbije zbog čega je ministarku pozvao da podnese ostavku.

- Ćutala je kao zalivena. Ćutala je iako se obavezala da će braniti Ustav Srbije, da će učiniti sve da ga sačuva i to u svakom trenutku, u svakoj prilici, i na unutrašnjem i na međunardnom planu - rekao je Šarović.

On je pitao i zašto Vlada Srbije nije donela odluku da Skata proglasi personom non grata, da ga protera iz Srbije, a ministraku ponovo pozvao da podnese ostavku" ako ima i malo časti".

Mihajlović mu je poručila da uvredama na njen račun neće povećati poverenje građana u radikale niti im omoghćiti da pređu cenzus na izborima.

- Možete koliko hoćete, ali to ide malo teže. Neću da govorim o tome da li imate svoje vaspitanje ili ne. To što ste meni rekli, možete da kažete članovima svoje porodice, ali, molim vas, ne meni. Mislim da nije u redu - rekla je Mihajlović.

Što se časti tiče, dodala je, "zaista je ispod časti razgovarati sa radikalima".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading