IZ LSV APELUJU: Oštro kazniti poslanika Dveri Srđana Noga

Autor: Tanjug

Vesti

18.10.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću koje je predsedniku Srbije i predsednici Vlade uputio poslanik Dveri Srđan Nogo i traži od državnih organa da počnu s oštrim sankcionisanjem pojedinaca i organizacija koji na ovaj način podrivaju osnovne temelje države.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP
Predsednik LSV: Nenad Čanak

LSV u saopštenju za medije podseća da je Nogo zapretio čelnicima vlasti da će biti obešeni ako dozvole dolazak velikog broja migranata u našu državu, napominje da iu takav rečnik Dveri ne čudi, ali ih, navode, čudi izostanak reakcije države. 

- Od predstavnika Dveri su se i ranije mogle čuti brojne političke nekorektnosti, ali pozivi na smaknuća su apsolutno nedopustivi - smatraju u LSV. 


Konstatuju da je jezik mržnje već dugo prisutan na političkoj sceni Srbije, zbog čega i insitriraju da državni organi počnu sa oštrim sankcionisanjem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading