HAPŠENJE: Bivši ministri beže iz Srbije posle pisanja Srpskog telegrafa!

Autor:

Vesti

18.10.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica bivših ministara iz perioda dok je na vlasti bila Demokratska stranka planiraju bekstvo iz zemlje nakon što je Srpski telegraf juče objavio da srpska policija i tužilaštvo već mesecima češljaju njihove sumnjive poslove i pripremaju hapšenje do kraja godine.

U pitanju je jedan ministar iz vlade Mirka Cvetkovića, kao i još jedan demokrata, a lisice se spremaju i za jednog ministra iz aktuelne vlasti.

- Postoje dokazi da su umešani u brojne malverzacije sa tenderima, na kojima su cene višestruko naduvavane, čime je državi pričinjena višemilionska šteta. Pošto znaju da ih, u slučaju da dođe do njihovog procesuiranja, najverovatnije čeka višegodišnja zatvorska kazna, bivši funkcioneri demokrata već su počeli da pakuju kofere za beg iz zemlje kako bi izbegli hapšenje, dok ministar iz aktuelne vlasti pokušava na sve načine da ubedi kolege da ga poštede, ali uzalud - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Obračun mora da bude žestok!

Ekonomista Mlađen Kovačević pozdravlja obračun sa korupcijom i kaže da on mora da bude žestok.

- Neverovatno je koliko dugo se tolerisala korupcija, pogotovo ona na najvišim nivoima. Krajnje je vreme da se krene u žestok obračun sa korupcijom i zloupotrebom položaja jer, iako je bilo nekih slučajeva poput Azotare, to je jako malo imajući u vidu koliko je veliki problem sa tim. Takođe, optuženi za korupciju treba da budu žestoko kažnjeni - smatra Kovačević. 

Foto: Republika
Naslovna strana Srpskog telegrafa za sredu, 17. oktobar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading