Vulin uputio telegram saučešća povodom tragedije na Krimu

Autor: Republika

Vesti

17.10.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća ministru odbrane Rusije Sergeju Šojguu povodom napada u Politehničkoj akademiji u Kerču na Krimu u kome su stradali i povređeni učenici ove škole, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Malo je naroda koji, kao srpski i ruski, znaju koliko boli smrt mladih ljudi. Malo je naroda koji, kao srpski i ruski, znaju koliko se pati za izgubljenim životima. Malo je naroda koji, kao srpski i ruski, razumeju tuđu bol. Kada pogine vojnik teško je, kada pogine dete, preteško je - navodi se u telegramu Vulina.

Vulin je preneo izraze saučešća svih pripadnika Vojske Srbije navodeći: "Rana vašeg naroda je naša rana i svako ubijeno dete naše je dete“.

U Politehničkoj akademiji u Kerču na Krimu danas se dogodio napad u kojem je poginulo najmanje 18 učenika, dok je 47 povređeno, a napadač je izvršio samoubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading