(VIDEO) NISU SAMO HRTKOVCI! Vojvoda šokirao Albance: KUPUJEM KUĆU U PREŠEVU

Autor: Tanjug

Vesti

16.10.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Hepi televiziji gost je bio predsednik SRS Vojislav Šešelj i izjavio je da planira da kupi kuću u centru Preševa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vojislav Šešelj

Govoreći o Kosovu i Metohiji, Šešelj je rekao da ono mora u celini ostati u Srbiji!

- Kosovo u celini ostaje u Srbiji, to je autonomija koja može biti vrhunska. Srpske četiri opštine se ne dovode u pitanje. Tu je homogena srpska svojina uključujući i Gazivode. Kopaonik je zaštićen, Trepča nije zaštićena cela. Ulaz u okna su na teritoriji Srbije, a i mi ćemo napraviti prilaz. Mora postojati kopnena veza između sela na KiM. Dečani bi morali imati ekstrateritorijalnost. Srpski manastiri, crkve i crkvišta su jako bitni. Opština Štrpce mora da se zaštiti na sve načine. Preševo, Bujanovac i Medveđa o njima nema razgovora - rekao je lider radikala.

Predsednik SRS ističe da planira da kupi kuću u centru Preševa! 

- Ja planiram da kupim kuću u centru Preševa i nema šanse da je neko sruši! Nastao bi haos! Moj prvi susret sa Albancima je bio sa onima koji su sekli drva, tamo gde sam živeo oni su bili dobri ljudi - kaže Šešelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading