Vučić i Tači idu kod Makrona da koriguju granice?!

Autor: Tanjug

Vesti

16.10.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da će novembru u Francuskoj biti održan trilateralni sastanak predsednika Francuske i Srbije Emanuela Makrona i Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bedžet Pacoli

Pacoli je u sinoćnjem intervjuu televiziji "Klan Kosova" izneo tvrdnju da će "tema ovog sastanka biti pitanje korekcije granice" o kojem je, prema njegovim rečima, Tači već razgovarao sa Makronom tokom nedavnog Samita frankofonije održanom u Jermeniji.



- Znam da će biti sastanka u Francuskoj između Hašima Tačija, Aleksandra Vučića i francuskog predsednika Emanuela Makrona... On (Makron) nam je kazao "razgovarajte i krenite napred, imate podršku Francuske" - rekao je Pacoli o susretu prištinske delegacije sa Makronom u Jerevanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Dragana

16.10.2018 07:36

Bitna nam je podrska Francuske.

kaca

16.10.2018 07:36

Samo uz razgovore i ako se slaze i Srbija.

Sasa

16.10.2018 07:36

Vodice se, teme ce biti one koje su trenutno ne resive.

Romanija

16.10.2018 08:21

@Sasa - Sasa:Prvo se treba postaviti pitanje po kom osnovi prisustvuje tom skupu u Parizu. Tamo se sataju učesnici Prvog svetskog rata.