Provaljena špjunska afera "Matriks 2": NATO prisluškuje Vučića, Anu i ministre

Autor: Republika

Vesti

14.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i bukvalno svi ministri su na meti NATO, koji prisluškuje ceo državni vrh Srbije, tvrdi Miroslav Lazanski, vojnopolitički komentator. Prema informacijama do kojih je došao Lazanski, operacija se vodi pod šifrom "Matriks 2".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve vreme prisluškuju vrh naše države

- Analitičari u BIA su ovu zapadnu operaciju, kodno ime "Matriks 2", na vreme razotkrili, pa je članovima Vlade Srbije i preporučeno da što manje koriste mobilne telefone, dok važniji razgovori ubuduće moraju da se vode isključivo u tenk-sobi (pogledaj okvir) - navodi Lazanski.

Prema njegovim rečima, cilj Alijanse i Jensa Stoltenberga, koji je na njenom čelu, jeste da Srbiju uvuku pod svoje okrilje.

- Srbija je danas poprište žestoke bitke za srca i umove naših građana, kako bi Srbija napustila status vojne neutralnosti i pristupila NATO, čime bi propao navodni pokušaj Moskve da se ovaj deo Balkana "finlandizuje". Ko to ne prepoznaje, ili je politički slepac ili je glup ili je izdajnik - mišljenja je Lazanski.

Šta smo još ekskluzivno saznali na ovu temu? Koje su najnovije informacije u slučaju u slučaju gardista koji su ubijeni?

Koje su novosti u najmisterioznijem ubistvu Jelene Marjanović? 

Šta nam spremaju ustaše? Šta ima novo u svetu politike, sporta, zabave, Zadruge i hronike?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 15. oktobar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (90)

Loading
ivana

14.10.2018 19:14

Au, strasno sta se desva sa Natom, zar nisu pregovarali sa nama da udjemo u pod njihovo okrinje, a sad nam ovako vracaju! Prisluskivanje, jadno je!

Jasna

14.10.2018 19:14

Mora se voditi racuna. Srbija ima svoje stavove i principe.

Miroslav

14.10.2018 19:15

Srbija nece napustiti vojnu neutralnost.

hana

14.10.2018 19:15

Dzaba ih prisluskuju, kod njih je sve transparentno, nema tu sta da se prikriva!