ĐURIĆ ODGOVORIO DSS: Optužuju, a najodgovorniji za prodaju države

Autor: Tanjug

Vesti

13.10.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik GO SNS Marko Ðurić kritikovao je Demokratsku stranku Srbije zbog toga što optužuje druge za kapitulantsku politiku, a upravo je ta stranka, tvrdi, najodgovornija za gubljenje teritorija i prodaju države.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

U saopstenju za mediej Ðurić navodi da se u vreme vladavine DS S-a raspala zajednička država, da je Crna Gora izašla iz Državne zajednice, desio se pogrom nad Srbima na KiM, jednostrano je proglašena nezavisnost Kosova, a DSS je sa svojim tajkunima pljačkaškim privatizacijama rasprodao celu Srbiju, veliki broj građana ostavio bez posla, a državu i narod doveli do prosjačkog štapa. 

Navodi da jedino u čemu je konzistentna politika DSS jeste inertnost, nesposobnost i bezidejnost, a jedino što umeju da predlože jesu nečinjenje i mirovanje... da se "pravimo mrtvi" i da čekamo da se stvari reše same od sebe. 


I dok se Aleksandar Vučić i vlada bore da daju sve od sebe da se dođe do održivog i kompromisnog rešenja, da na KiM dobijemo više nego što sada imamo, ostali poput DSS-a i DOS-ovih satelita koji su nas svojom "stručnošću" i doveli u ovakvu situaciju, ili podmeću klipove u točkove ili predlažu da pustimo da se stvari reše same od sebe, primećuje Ðurić. 

Konstatuje da DS S nije naučila ništa iz svojih poraza i poručuje da zato ne treba da se nada da će populizmom zaslužiti da bude nešto više od statističke greške. 

- DSS bi da danas suludim idejama o zamrzavanju konflikta razori i ovo države što nam je ostalo, misleći da se problemi mogu rešiti zabijanjem glave u pesak - navodi Ðurić, te primećuje da su nas upravo nečinjenje i pogubna politika Demokratske stranke Srbije i njenih tadašnjih saveznica doveli do toga da se danas vezanih ruku i nogu borimo da na Kosovu i Metohiji za Srbe i Srbiju dobijemo više nego što smo imali kada su oni o tome odlučivali. 

- Srećom, narod im više nikada neće dati tu priliku - zaključuje Ðurić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
bubica

13.10.2018 17:11

Djilas je ispusena mustikla. Nema od njega vise politicara. Narod ga gleda sa mrznjom.

bubica

13.10.2018 17:11

Slican se slicnom raduje.

bubica

13.10.2018 17:12

SZS je u stvari skup " Svako Za Sebe " .

Marko

13.10.2018 17:12

Nerviramo se, a ne treba se obracati paznja na njihove izjave, samo se gubi energija.