ORLIĆ ODBRUSIO BORISU: Tadić se preporučuje tajkunsko-ljotićevskom klanu

Autor: Tanjug

Vesti

10.10.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija nema nameru da trguje slobodom, a sloboda izbora je elementarna, ne samo kada je reč o radu medija, već i kad je reč o političkoj podršci građana", poručio je danas član Predsedništva SNS Vladimir Orlić i istakao da tu nema mesta tajkunsko-ljoticevskom klanu u paketu sa Borisom Tadicem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bez pardona: Vladimir Orlić

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Orlić kaže da je velika muka spopala Borisa Tadica, što je posle neograničene vlasti, raskoši i uživanja o trošku naroda na koje je navikao, sada spao na nivo "beznačajnog dobacivača" koji je sam sebi jedini glasac.

Zaboravio šta je pričao

- Zato Tadić sada mora da se preporučuje za saradnju tajkunsko - ljotićevskom "Savezu" Đilasa, Jeremića, Obradovića, Veselinovića i njima sličnih, kao i da sa medijskim tajkunom Đilasom poziva na ukidanje medija i targetiranje novinara - naveo je Orlić u saopštenju i dodao:

- Da bi se, možda, ogrebao za malo cenzusa, mora da proguta sve što je o njima govorio, da zaboravi svoje priče o babama i žabama, da prihvati i Dveri i Željka Veselinovića i njihovu nakaradnu pamet - istakao je on.

Orlić kaže da Tadić sada mora da podrži sve njihove stavove o oduzimanju frekvencija medijima, o zatvaranju neposlušnih redakcija, o ukidanju dozvola za rad svima koji njega i Đilasa ne kuju u zvezde, ali i o lustraciji svih političkih protivnika, uz neizbežni linč, silovanja, uličarsko divljanje zarad dolaska na vlast, vešanje o bandere, i ostale "demokratske" tekovine koje tajkunsko - ljoticevski kartel javno zagovara - istice Orlić.

Tadić, dodao je Orlić, i dalje zaboravlja da je Đilasa javno optuživao za enormno lično bogaćenje dok je bio na vlasti, za tajkunsko gazdovanje medijima i brutalne medijske kampanje protiv svih koji su mu smetali dok je žario i palio napaćenom i opljačkanom zemljom. 

Baš kao što, kako kaže, zaboravlja i da je Jeremića opisivao kao potpuno nesposobnog, nevidenu štetoinu i zagovornika nezavisnog ''Kosova''.

- Šta mu onda smeta da zaboravi i divljanja Dveri i Veselinovića, njihovo fizičko nasilje nad ženama i otvorenu mizoginiju i fašizam? Zašto onda ne bi zaboravio i skandalozne pozive na silovanje premijerke Srbije - upitao je Orlić i podvukao:

Narod rekao sve na izborima

Dok se nada nekom novcu i nekom mandatu od trgovine sopstvenim stavovima i "vrednostima", neka Boris Tadić ima u vidu: slobodom Srbija nema nameru da trguje, poručuje Orlić i ističe da je je sloboda izbora je elementarna, ne samo kad je reč o radu medija, već i kad je reč o političkoj podršci građana.

- Na slobodnim izborima, pokazalo se mnogo puta, Tadić, Đilas, Jeremić, Obradović i ostali Veselinovići nemaju šta da traže. Apsolutnu podršku narod tu daje uspešnoj politici, požrtvovanom radu i jasnim rezultatima Aleksandra Vučića, upravo zato - što ne boluje od zaboravnosti. Tajkunsko - ljotićevski klan, u paketu sa zaboravnim Tadićem kao priveskom, narod pamti po zlu i neslobodi, bankrotstvu i rasparčavanju Srbije, ukidanju radnih mesta, cenzuri medija, i njihovom bogatstvu na muci naroda, koje modernoj, uspešnoj i slobodnoj Srbiji Aleksandra Vučića nije ni prineti - zaključio je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Zorica

10.10.2018 15:51

Tadic je nama odavno pokazao svoje pravo lice, jos dok je bio na vlasti i isao svima niz dlaku, a svoj narod zbog svojih ciljeva totalno unistio.

Vladimir

10.10.2018 15:58

Tadic je davna ruzna proslost, koga se svi nerado secamo.

Feniks

10.10.2018 15:59

Sta se drugo ocekivalo od Djilasa i Tadica, nesto pametno? Naravno da ne!

Dragan

10.10.2018 16:00

I pored tolikog nuđenja Borisa niko neće..