Henzler i Stefanović dogovorili saradnju, a mi dobili pohvalu: SRPSKA POLICIJA JE NAJBOLJA U REGIONU

Autor: Republika

Vesti

09.10.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa potpredsednikom Savezne kriminalističke službe (BKA) Savezne Republike Nemačke Peterom Henzlerom o nastavku saradnje policija dveju zemalja u borbi protiv organizovanog kriminala, sa akcentom na borbu protiv trgovine narkoticima i oružjem.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Stefanović i Henzler

Stefanović i Henzler su ocenili da je dosadašnja saradnja koju su ostvarili pripadnici srpske i nemačke policije veoma dobra, posebno u okviru projekta "Borba protiv organizovanog kriminala" iz programa IPA 2013. 

Oni su se saglasili da je srpska policija pouzdan partner u suzbijanju svih vidova kriminala. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Hezler je istakao da je saradnja između dveju policija jednako dobra, kako na strateškom, tako i na operativnom nivou, i da je srpska policija najbolja u regionu, dok je Stefanović naglasio da će MUP Republike Srbije nastaviti dalje da razvija obim postojeće saradnje

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Strahinja

09.10.2018 11:24

Srbija je jos jednom dokazala da ima kapaciteta da napreduje a dokaz da je Srpska policija najbolja i najspremnija u regionu je po ko zna koji put dokazano. Predanim radom stigli smo do ovoga i treba da se ponosimo nasim momcima u plavom koji cuvaju gradjane Srbije svakodnevno.

Jana

09.10.2018 11:26

Sve pohvale nasoj policiji koja odlicno radi svoj posao.

Olga

09.10.2018 11:27

Srpska policija je najbolja ne samo u regionu vec i sire.Sve pohvale za nju.

Dijana

09.10.2018 11:28

Trud i rad se uvek u svetu cene