MIRKOVIĆ: Jovanovićeve laži se odnose na vreme vlasti ĐILASA I JEREMIĆA!

Autor: Republika

Vesti

08.10.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković, odbacio je danas kao lažne tvrdnje Nikole Jovanovića, zamenika šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" o "dramatičnom pogoršanju" javne bezbednosti u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Notorne laži koje Jovanović svakodnevno izgovara verovatno se odnose na vreme vlasti Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, kada su sva ubistva ostajala nerešena, poput ubistva Milana Pantića i Ranka Panića - piše u saopštenju.

Notorne laži koje Jovanović svakodnevno izgovara verovatno se odnose na vreme vlasti Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića kada su sva ubistva ostajala nerešena, poput ubistva Milana Pantića i Ranka Panića. 

Istine radi, od ukupnog broja ubistava koja su se desila na teritoriji grada Beograda rešeno je više od polovine, a na rešavanju preostalih se intenzivno radi, dodaje se u saopštenju.

Takođe, statistika pokazuje da je vršnjačko nasilje u padu poslednjih šest godina, jer se godišnje prosečno zabeleži 250 krivčnih dela, dok je taj broj, u periodu od 2008. do 2012. kada su Ðilas i Jeremić bili na vlasti, bio između 300 i 370. 

- Ovi podaci pokazuju da ministar Nebojša Stefanović odlično obavlja svoj posao, kao i da su predstavnici SzS ništa više nego najobičniji lažovi i prevaranti. Jovanović bi morao da se pozabavi pre svega kriminalom i nasiljem u svojim redovima - ocenio je Mirković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
NIkola Jovanović

On je dodao da je Dragan Ðilas tukao građane na ulici kada su mu postavljali pitanja i ukazivali na njegov lopovluk, da je Boško Obradović podržavao prebijanje novinarke Gordane Uzelac i fizički nasrtao na članice RIK-a, dok je predsedavajući SZS Željko Veselinović pozivao na silovanje premijarke Ane Brnabić.

- Svi ovi podaci kao i razotkrivene laži pokazuju da su Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični ljudi, koji su svojim nedelima dokazali da nisu ništa drugo do najobičniji prevaranti, lažovi i secikese, kojima je jedini cilj da se dočepaju vlasti i dodatno se obogate. Građani to prepoznaju, zato je podrška Srpskoj naprednoj stranci i politici predsednika Aleksandra Vučića sve veća iz dana u dan - ističe se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading