JEREMIĆ JE VEĆI LOBISTA PROTIV SRBIJE OD PACOLIJA

Autor:

Vesti

06.10.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je Vuk Jeremić veći lobista protiv pozicije Srbije od Bedžeta Pacolija i da je zaslužio čestitke Prištine, gde ga, kako kaže, mediji inače redovno hvale.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Jeremić mesecima intenzivno radi na sprečavanju i miniranju kompromisa u srpsko-albanskim odnosima, a linije razgraničenja koje on štiti kao nepovredive jesu iste one linije koje su on i Boris Tadić definisali kada su postavili stalne prelaze i granicu između Srba i Srba - naveo je Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić je pokazao još jednom ko je i šta je kada je otišao u inostranstvo da lobira protiv interesa svoje države i naroda. Da stvar bude gora, kaže Ðurić, to čini u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su posle mnogo godina intenzivnih diplomatskih napora Beograda najzad počele da srpskom narodu priznaju pravo na sopstvene nacionalne interese.


- U najogoljenijem nastupu antidržavnog i antinacionalnog delovanja, Jeremić je, ne samo Srbima na Kosovu i Metohiji, već i Srbima u čitavom regionu, poručio da su svi drugi imali pravo da iscrtvaju granice na štetu srpskog naroda, a da jedino Srbi nemaju pravo da postave pitanje pravednosti i održivosti nasilno uspostavljenih linija razgraničenja - ističe Ðurić. 
RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vuk Jeremić

On kaže i da je zločin napadati diplomatske napore za iznalaženje kompromisa kao osnove za trajan i održiv mir u regionu, ali da Jeremić od tog zločina ne preza, i da će vreme pokazati za čiju je korist i za koliki novac sve to činio.


- Jeremić se, iz lakomosti i koristoljublja, kocka sa budućnošću građana Srbije, i siguran sam da će kad-tad odgovarati za to štetočinstvo, ako nigde drugde, onda pred srpskom istorijom, jer u albanskoj istoriji on će ostati zapisan kao jedan od najvećih nacionalnih heroja - zaključio je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Mitra

06.10.2018 15:21

Nema većeg izdajnika svoga Roda od njega

Adrija

06.10.2018 15:22

Ljudi poput njega ovu zemlju se umorili.

milena

06.10.2018 15:34

Naravno da jeste, kad mu maticna zemlja nije bitna, sta sve nije opljackao a sad ce kao da brani nase interese.

Ana

06.10.2018 15:54

Vuk Jeremic je veci izdajica nego sto je iko ikada bio u istoriji Srbije!