RAZMISLITE JOŠ JEDNOM: Mihajlovićeva pozvala Lidl da promeni kampanju u kojoj se omalovažavaju žene

Autor: Tanjug

Vesti

05.10.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrpedsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović pozvala je danas kompaniju "Lidl" da još jednom razmisli o marketinškoj kampanji kojom najavljuje ulazak na tržište Srbije i poruci koju šalje ženama u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Zorana Mihajlović

- Izuzetno mi je drago što je kompanija "Lidl" došla na naše tržište, što će uposliti veliki broj naših mladih ljudi, ali moram da primetim da marketinška kampanja u kojoj ženu prikazuju kao nisku cenu, a muškarca kao visok kvalitet ne nosi dobru poruku građanima i posebno građankama Srbije - istakla je Mihajlović u saopštenju.

Ona je izrazila uverenje da će komnpanija "Lidl" u svom poslovanju biti društveno odgovorna i da će poštovati principe rodne ravnopravnosti u čemu će imati podršku Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije.


- Uverena sam da kada rukovodioci kompanije "Lidl" bolje upoznaju Srbiju videće da žene u našoj zemlji nisu ni jeftine, niti ih treba vrednovati kao robu, već da zaslužuju poštovanje - naglasila je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading