ŠEŠELJ O IZBORIMA U SRPSKOJ: Ivanić je britanski čovek, DODIK ĆE POBEDITI

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

05.10.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Vojislav Šešelj rekao je da su predstojeći izbori veoma važni za Republiku Srpsku i dodao da je uveren da će na izborima za člana predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske pobediti Milorad Dodik.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vojislav Šešelj

Uoči predstojećih izbora u Bosni i Hercegovini lider radikala dr Vojislav Šešelj ima saznanja da se očekuje dolazak provokatora kojima je cilj krvoproliće.

Šešelj apeluje da se eventualni nemiri izbegnu po svaku cenu.

- Ovo su veoma važni izbori za Republiku Srpsku i ja pozivam sve građane da se masovno odazovu, da glasaju prema svojoj savesti. Uveren sam da će na izborima za člana predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske pobediti Milorad Dodik, jer bi to bilo veoma značajno za srpski narod. Vidite da Dodika podržava i Rusija i Srbija - rekao je Šešelj.

Kako dodaje, ranije je imao dosta razmirica sa njim, ali sada mora preko svega toga da pređe da bi srpski nacionalni interesi bili zaštićeni.

- Mladen Ivanić je igrač Engleza, od početka, sada su Englezi dali silne pare da se Republika Srpska uguši i da se utopi u unitarnu BiH. Još su neki opozicioni lideri dobijali veliki novac u stranim ambasadama u Sarajevu i o tome ćemo progovoriti otvoreno posle izbora. Voleo bih danas u Banja Luci da ne bude nikakvih nemira - kazao je Šešelj i dodao:

- Čuo sam da se spremaju autobusi provokatora iz federacije, iz raznih mesta punih muslimanskih ekstremista i da im je cilj krvoproliće u Banja Luci. Ja apelujem da se to izbegne po svaku cenu - rekao je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading