"BIVŠI NAČELNIK GENERALŠTABA VOJSKE SRBIJE JE ŠPIJUN!"

Autor: Tanjug

Vesti

05.10.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš jeste špijun, koji je doneo mnogo zla svojoj vojsci", izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

Komentarišući to što je Ponoš poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je podizanjem borbene gotovosti potcenio vojsku, na šta mu je predsednik odgovorio da je on špijun, Vulin je novinarima u Beogradu kazao da osoba koja toliko napada svoju zemlju može biti samo špijun.

- On jeste špijun i svakako špijun koji je doneo toliko zla svojoj vojsci da su ga čak ekpresno smenili i oni koji su ga postavili. Toliko potceniti svoju zemlju, napadati svoju zemlju, to može biti samo špijun - kazao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Rade

05.10.2018 12:40

Ranije su ovu državu uništavali kako je ko mogao i stigao!

Deni

05.10.2018 12:42

Dobro je da se danas naša država otarasila svega lošeg iz prošlosti.

MilijanaLakić

05.10.2018 13:50

Vojne starešine su uvek bile primer dostojanstva i discipline, Ponoš nije ni jedno ni drugo, sam se svrstao u političke opcije što dovoljno govori o njemu, da je bio profesionalac to bi i ostao, očigledno je patio od titula i priznanja kao i od kompleksa više vrednosti, nije nemoguće i da je špijun

Stefan

05.10.2018 13:51

Vrlo moguće, od žutih me ništa ne bi iznenadilo