Vučić: Uzdam se u rezultate istrage protiv Hoa, radi se o ljudima koji su upleteni u mnoge nezakonite radnje

Autor: Tanjug

Vesti

05.10.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da će istraga oko finansijskih malverzacija Patrika Hoa, poslovnog saradnika Vuka Jeremića, i još nekih, koja se vodi na svetskom nivou, doneti rezultate.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je odgovarajući na pitanja o toj istrazi i novcu koji je Jeremić dobio od katarske ambasade rekao da je interesantno da nema odgovora na to pitanje, niti se bilo ko trudi da ga pronađe. 

- Zamislite da neko od nas dobija ogroman novac sa računa ambasade, bilo koje u Evropi - upitao je Vučić i dodao da je reč o 30-om delu novca koji su dobijali ljudi koji su očigledno upleteni u mnoge nezakonite radnje. 

- Videćemo šta će istraga na svetskom nivou pokazati i, koliko sam shvatio, neke od najznačajnijih svetskih službi su u tome i verujem da će ceo slučaj biti razrešen - dodao je

Novinare je interesovalo i kako gleda na učešće Srba na stranim ratištima, na šta je predsednik Srbije rekao da na to gleda isto kao kada se donosio zakon o tome: 


- Srbi treba da žive u miru i da se ne mešaju u tuđe sukobe - rekao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
maja5

05.10.2018 10:05

Ovaj Jeremic je bas pao na dno.

Sladjan

05.10.2018 10:20

Vuk Jeremic dobio od katarske ambasade veliki novacono sto je jos interesantnije na postavljeno pitanje gradjana Srbijejos nema odgovora na to pitanje, niti se bilo ko trudi da ga pronadje. Veruje da ce istraga oko finansijskih malverzacija Patrika Hoa, poslovnog saradnika Vuka Jeremica dati rezultat.

Dinko

05.10.2018 10:29

Lično se plašim da ti mafijaši ne kupe svoju slobodu,videćemo...

sasa

05.10.2018 11:02

Jeremic je dno dna..