JOVANOVIĆ SE KONSULTOVAO SA KOŠTUNICOM: Hoće li DSS u SZS?!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

03.10.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović razgovarao je nedavno sa osnivačem i dugogodišnjim liderom te stranke Vojislavom Koštunicom o trenutoj političkoj situaciji u zemlji, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Jovanović

Koštunica je izneo svoje viđenje mogućeg ulaska DSS u Savez za Srbiju, a jedna od tema bila je i mogućnost da se napravi neki alternativni model i način opozicionog okupljanja.

Jovanović je prethodnih dana imao niz susreta sa ljudima sa Univerziteta, iz javnog života i politike, među kojima je i nekadašnji ministar za Kosovo i Metohiju i bivši stranački kolega Slobodan Samardžić, sa ciljem da čuje mišljenje šta je najbolje učiniti da bi se došlo do istinskih promena u zemlji.

- Razgovaramo sa ljudima iz Saveza, i od tih razgovora niko ne beži. Svako opoziciono okupljanje stvara određenu sinergiju, samo se pitamo da li je baš to najbolji put, s obzirom na to da cela priča iz političkog ugla nije nešto novo na srpskoj političkoj sceni - navodi izvor iz DSS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading