NAPREDNJACI IZ PARAĆINA SE PRIDRUŽILI KOLEGAMA IZ ŠAPCA: Hoćemo vanredne izbore u "opozicionim" opštinama

Autor: Tanjug

Vesti

03.10.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oopštinski odbor Srpske naprednke stranke podržava inicijativu šefa poslaničke grupe socijalista u Skupštini Srbije Ðorđa Milićevića da se u Paraćinu, Šapcu i Čajetini održe vanredni izbori.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

U saopštenju OO SNS Paraćina koje je potpisao Toma Živanović, navodi se da je vreme da "krađe, stranačko zapošljavanje, nameštanje tendera i izvlačenje novca iz budžeta opštine i trpanje u sopstvene džepove u tim opstinama prestanu". 

Građani Paraćina više ne treba da trpe turturu i bahato ponašanje Saše Paunovića, kaže Živanović te poziva čelnike tri opštine da izađu na izbore, a ne da se konstantno žale kako trpe pritiske republičke vlasti. 


- Ako je to istina zašto ne odete na vanredne izbore?! Zbog čega se plašite da stanete pred građane koji će dati ocenu vašeg rada? Raspišite izbore, pa nek građani kažu da li je kraj vašem bahatom ponašanju - poručuje ŽIvanović.

Ranije danas Gradski odbor SNS u Šapcu saopštio je da podržava predlog da u tom gradu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori, jer je to, kažu, najsigurniji način da se proveri volja građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading