ĐURIĆ: Zašto se SZS nije izvinio zbog monstruoznog poziva na silovanje premijerke?!

Autor: Tanjug

Vesti

30.09.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za Srbiju je danas zapitao da li bivši britanski premijer Toni Bler u ime Srbije učestvuje u razgovorima o rešavanju kosovskog pitanja, a potpredsednik SNS Marko Ðurić uzvraća da ljudi iz tog Saveza nemaju moralno pravo da bilo šta pitaju, niti su, kaže, na sreću, u prilici da bilo šta pitaju u ime naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Marko Đurić

- Da bi uopšte imao moralno pravo da deluje u politici, Jeremić je, pre svega, dužan da odgovori po cijem nalogu su on i Tadić rasformirali čuveni Pricstinski korpus Vojske Srbije, servirali Prištini poklon u vidu pitanja i presude Međunarodnog suda pravde, izmestili dijalog o Kosovu i Metohiji iz UN na teren EU i doveli Euleks i iskljucili Unmik - kaže Ðurić. 

Jeremić, dodaje Ðurić, narodu duguje i obašnjenje za koje protivusluge im je katarska ambasada dala pare, a njegov saveznik u urušavanju Srbije, Ðilas, da odgovori odakle mu 25 miliona evra prijavljene i koliko još neprijavljene imovine. 


- Lideri takozvanog Saveza za Srbiju, poznat kao Savez za silovanje, pored izvinjenja i objašnjenja koja duguju za sve što su uradili za uništenje Srbije, još uvek se nisu izvinili za monstruozno pozivanje na silovanje premijerke Brnabić - navodi Ðurić u saopštenju. 

Takvi ljudi, na sreću, niti imaju, niti će više ikada imati prilike da u ime ovog naroda postavljaju pitanja i donose odluke, zaključio je Ðurić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
iv

30.09.2018 18:38

Odgovor je prost...zato sto podrzavaju silovanje i nasilje

iv

30.09.2018 18:39

Jedino sto oni podrzavaju je nasilje

Jelena

30.09.2018 18:47

SZS je ruglo za politiku.

Aleksandar

30.09.2018 18:58

Ne izvinjavaju se, jer je njima takvo ponašanje očigledno prihvatljivo.