"JANKOVIĆU LICEMERU, SRBI NISU ZABORAVILI KAKO SI SE "BORIO" ZA NAŠ NAROD NA KOSOVU!"

Autor: Republika

Vesti

30.09.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik poslaničke grupe socijalističke prtije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Ðorđe Milićević ocenio je kao licemerne izjave bivšeg Zaštitnika građana u kojima napada politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u veyi s Kosovom i Metohijom.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković

On je optužio Jankovića, lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) i Građanskog bloka 381, da to čini u trenutku kada se čini sve da se sačuva mir i stabilnost po svaku cenu i zaštite svi oni koji žive na prostoru Kosova i Metohije i smatraju Srbiju svojom državom i kada se šalje jasna poruka da se neće tolerisati nasilje.

- Gospodin Janković očigledno misli da građani Srbije boluju od amnezije i da su zaboravili koliko i na koji način se borio da kao takozvani Zaštitnik građana zaštiti prava onih koji žive na prostoru Kosova i Metohije - naveo je Milićević u pisanoj izajvi.


Prema njegovim rečima, Jankovićeva današnja lažna zabrinutost i pozivanje na nekakvu odgovornost onih koji čine sve da odbrane nacionalne i državne interese i zaštite svoj narod najblaže rečeno licemerno. Srbija je, kako je dodao Milićević, jasno pokazala da želi razgovor, ne sukob, razgovor da bi imali budućnost, ali isto tako i da neće dozvoliti da bude potcenjena i ponižena i znaće da odbrani svoje nacionalne i državane interese i zaštiti svoj narod.

To što, po ko zna koji put Janković govori na ovakav način o pitanjima koja se tiču budućnosti Srbije i nisu dnevno-politička tema i pokušava da dobije jeftine političke poene, samo dovoljno govori o njemu (Jankoviću), naveo je zvaničnik SPS-a.


- Matrica je kao i uvek do sada potpuno ista, nema predloga, nema rešenja, zna se samo jedno, protiv je svega onoga što čine i rade predsednik Srbije i Vlada Republike Srbije - zaključio je Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
paramonte

30.09.2018 13:54

Borio se samo za licni interes,nikada za narod.

paramonte

30.09.2018 13:55

Nema mesta kritici politeke coveka koji pokusava da vrati ono sto je opozicija izgubila.

Bojan

30.09.2018 13:58

Srbi su narod koji tesko zaboravlja, pogotovu stvari kakve je Jankovic uradio.

Gosa

30.09.2018 13:59

Takve "borbe" niko nikad ne moze zaboraviti, a jos manje oprostiti.