Šešelj o albanskoj provokaciji na KiM: SRBIJA BI MORALA IMATI 1.000 VOJNIKA I POLICAJACA U PRIPRAVNOSTI

Autor: srbijadanas.net, Republika

Vesti

30.09.2018

03:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj kaže da je pravi razlog udara na Gazivode provokacija Hašima Tačija da bi pokazao hrabrost među svojim sunarodnicima na Kosovu, a da bi Srbija morala imati 1.000 vojnika i policajaca u pripravnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Mister President
Vojislav Šešelj

- Ja mislim da je ovo jedna provokacija koju je Hašim Tači smislio iz svojih ličnih potreba, a ne zbog potreba vladajuće klike koju on predstavlja, jer je izgubio dosta u albanskom javnom mnjenju zato što je prihvatio da učestvuje u pregovorima o razgraničenju i ovo je bio način da on među svojim sunarodnicima pokaže hrabrost - kaže Šešelj za portal srbijadanas.com.

Lider radikala kaže da odgovor Srbije nije bio adekvatan i da moramo uvek imati u pripravnosti 1.000 vojnika i policajaca.

- Ovo je jedna provokacija na koju Srbija ne sme ostati nema i ravnodušna i naša država bi morala malo pameti u glavu da unese i da uvek ima u pripravnosti do 1.000 vojnika i policajaca koji bi odmah intervenisali u slučaju da Albancima padne na pamet da zauzimaju severne srpske opštine ili da ugroze Srbe na nekom drugom delu Kosova i Metohije. U pripravnosti 1.000, što dozvoljava rezolucija UN, a po potrebi, može da stigne i pojačanje - izjavio je predsednik SRS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitar

30.09.2018 08:56

Idite ti Toma i Aca.