Opozicija u Hrvatskoj osuđuje napad na Pupovca!

Autor: Tanjug

Vesti

29.09.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeća opoziciona Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) danas je oštro osudila napad na poslanike Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorada Pupovca i Borisa Miloševića, pozivajući nadležne da reaguju, a sve političke aktere da osude takve pojave, prenosi Hina.

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Pupovac

- Oštro osuđujemo napad na poslanike nacionalnih manjina. Pozivamo nadležne da reaguju, a sve političke aktere da osude ovakve pojave i prestanu da tolerišu očigledni porast netrpeljivosti prema svima i svemu što se ne uklapa u nacionalističke i ultrakonzervativne okvire pojedinih grupa u društvu - poručio je SDP na svom nalogu na Fejsbuku.

Poslanici Kluba nacionalnih manjina u hrvatskom Saboru takođe su ranije najoštrije osudili napad na poslanike Pupovca i Miloševića, apelujući na sve merodavne institucije da što pre pronađu "počinioce" i primereno ih kazne.

Hina podseća da su Pupovac i Milošević napadnuti juče na zagrebačkom Dolcu, gde su na njih bačeni ostaci hrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading