LIDER SRBIJE I RUSIJE SASTAJU SE U UTORAK U MOSKVI: Putinove tri važne poruke za Vučića

Autor: Republika

Vesti

28.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u utorak 2. oktobra putuje u Moskvu kako bi se oči u oči sastao sa šefom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Razgovor dvojice državnika obaviće se u strogo poverljivim okolnostima, jer, kako je već najavljeno iz Kremlja, posle razgovora nijedan od čelnika dveju zemalja neće se obraćati novinarima.

Foto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Kako Srpski telegraf saznaje, tri glavne teme o kojima će se razgovarati su na papiru: Kosovo, naoružanje i investicije.

- Tema koja će prva biti razmatrana tiče se rešavanja problema Kosova i aktivnog ruskog angažmana po pitanju toga. Drugi važan segment razgovora biće naoružanje, dok će treći deo sastanka biti posvećen investicijama. Važno je što će sva ova pitanja razmatrati njih dvojica nasamo, bez ikakvih posrednika - saznajemo iz dobro obaveštenih diplomatskih izvora, odakle nam je potvrđeno da posle sastanka neće biti izjava za medije.

O čemu će sve Aleksandar Vučić razgovarati sa Vladimirom Putinom? Šta je još Srpski telegraf ekskluzivno saznao na ovu temu?

Šta je sve lagao Zoran Marjanović? Kakvo oružje nam je CIA pakovala?

Koji su detalji sačekuše u Žarkovu?

Šta su Putinovi oderdi smrti? Kako je Ugljanin 2 puta pokrao izbore? Koje su novosti u slučaju poslovanja firme Sergeja Trifunovića?

Šta ima novo na estradi, Zadruzi, politici, svetu, sportu? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 29. septembar 2018. godine, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
moma

28.09.2018 19:19

I ne treba sve da se iznese u javnost.

Anna

28.09.2018 19:20

Svaki njihov sastanak je od velikog znacaja.

Anna

28.09.2018 19:22

Onda mora da je vrlo ozbiljna tema u pitanju.

Anna

28.09.2018 19:23

Sta sve mora javnost da zna sta oni pricaju.