ŠEŠELJ: AMERI MI NUDILI DA PREUZMEM SRBIJU!

Autor: M. S.

Vesti

29.09.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da mu je Amerika nudila da dođe na čelo Srbije, ali da je on takvu ponudu odbio, jer ne postoji cena za koju bi izdao srpske nacionalne interese.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vojislav Šešelj

Šešelj kaže da su ga Amerikanci oduvek poštovali kao političara i komunističkog disidenta, kao i da su u jednom momentu najverovatnije očekivali da se prikloni njihovoj politici.

 

- Pa ne mislite da bi SAD izabrale Draškovića ili Mićunovića, a ne mene u to vreme, nisu oni bili sposobniji političari, već sam ja imao jasnu nacionalnu politiku - kaže Šešelj za Srpski telegraf.

- Američki senator Džim Mudi je došao 1991. u Beograd, bio je lepo dočekan, sastao se sa predstavnicima svih poslaničkih grupa u Skupštini, a onda je tražio da nasamo razgovara sa mnom. Oterao je novinare. Rekao je da im se ne sviđa što ne sarađujem sa opozicijom protiv Miloševića, saslušao sam ga, ali sam mu onda održao predavanje, samo je netremice gledao u mene. Posle toga nikada mi se više nisu obratili - priseća se Šešelj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading