Spremne nove palice i pištolji: EVO KOLIKO NOVIH POLICAJACA DOBIJA SRBIJA!

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po planu Direkcije policije, planirano je da se do kraja narednog septembra, ukupno, sa ovom godinom, zaposli 2.000 policajaca i određen broj oficirsko-starešinskog kadra, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Srpska policija

Stefanović je nakon potpisivanja ugovora sa kompanijom "Telekom Srbija", podsetio da je pre nekoliko dana zaposleno 136 pripadnika Centra za osnovnu obuku i da će proces zapošljavanja policajaca nakon završetka tog centra biti nastavljen.

- Zaposlena je 15. klasa, tako će biti i sa svakom sledećom. U planu je 16. koja je započela školovanje, pa 17, 18 i 19. koja će završiti obuku do kraja narednog septembra ili oktobra i direktno biti primljena na posao - rekao je Stefanović.


Ministar je izrazio zadovoljstvo što interesovanje za policiju raste, što raste broj prijava čak i u onim sredinama u kojima ga tradicionalno nije bilo.

- Insistiramo na visokim kriterijumima, obuka je rigorozna kako bi ljudi koji je završe mogli da se uključe i rade u najboljem intreresu građana - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading