SELAKOVIĆ: Sastanak Vučića i Putina jedan od NAJVAŽNIJIH za Srbiju!

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je za predsednika Srbije Aleksandra Vučić predstojeći sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom od izuzetne važnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Selaković o Vučićevoj poseti Putinu

On je rekao da se očekuje prvo sastanak dva predsednika u četiri oka, a da će potom biti i zasedanje mešovitog komiteta Komisije za saradnju Rusije i Srbije. 

- To je jedan od najvažnijih sastanaka, koji će Vučić imati u narednom periodu, a mi se nadamo i očekujemo da će u narednih šest meseci ili čak i ove godine Putin doći u posetu Srbiji - rekao je Selaković za TV Prva.

Predsednik Vučić se trudi da nađe, kaže Selaković, pravi ugao za rešenje kosovskog pitanja da bi se opstranak i ostanak Srbije i srpskih interesa na KiM sačuvao i očuvao.

- Srbija je odbila njegov predlog za rešenje, a onda i Nemačka i Francuska i Britanija. Predsednik je jedino rekao ''hoćemo da znamo gde su naše granice''. Šta god da vam ko kaže nije u pravu, jer ne može da vam kaže jesu li nam granice gde kaže SAD ili Rusija, Italija ili Španija, Kina ili Nemačka - rekao je Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (101)

Loading
Petar986

24.09.2018 08:14

Putin je najveca podrska Vucicu i Srbiji!

Dehan

24.09.2018 08:15

Novi dogovori su na pomolu

Petar986

24.09.2018 08:15

Sastanak ovih velikih lidera je veoma bitan i znacajan!

Dehan

24.09.2018 08:16

Rusija je velika sila koja je uvek uz nas