MARTINOVIĆ OŠTRO UZVRATIO VESELINOVIĆU: Nepojmljiv izliv nasilja, vulgarnosti i prostakluka zapanjio celu Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

21.09.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović danas je u ime poslaničke grupe najoštrije osudio "otvorene pretnje silovanjem, brutalno vređanje i zastrašujuće neljudski odnos pokazan prema predsednici Vlade Republike Srbije, Ani Brnabić, od strane Željka Veselinovića, predsedavajućeg u "Savezu" Ðilasa, Jeremića, Obradovića, Lutovca i njihovih poslovnih partnera".

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Aleksandar Martinović

Martinović je podvukao da je taj užasan, pristojnom čoveku nepojmljiv izliv nasilja, vulgarnosti i prostakluka zapanjio celu Srbiju. 

- On, međutim, nije nikakav incident: on je slika i prilika načina na koji razmišljaju Veselinović, Ðilas, Jeremić, Obradović, Lutovac i drugi pripadnici tajkunsko - ljotićevske koalicije - rekao je Martinović.


Ističe da su oni, koji svakodnevno otvoreno prete nasilnim otimanjem vlasti u Srbiji, krvoprolićem i fizičkom odmazdom Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, članovima SNS i svima koje doživljavaju kao branu sopstvenom povratku na vlast i prilici za novo bogaćenje kroz pljačku naroda time pokazali kako bi se odnosili prema ženama u našoj zemlji, samo ako im se ukaže prilika. 

To su "vrednosti" koje baštine pripadnici tajkunsko - ljotićevske koalicije, svi zajedno i bez ikakve razlike među njima, naglasio je.
RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Građani Srbije im, sigurno, priliku za izopačeno iživljavanje o kom sanjaju - neće pružiti nikada, poručio je Martinović.

Dodao je da će reakcija, ili izostanak reakcije, svih političkih aktera u Narodnoj skupštini na taj skandalozni napad pokazati jasno - da li se sa tim užasom slažu, ili se nalaze na drugačijim vrednosnim pozicijama.

- Neka svako pokaže gde vidi svoje mesto. Stav narodnih poslanika Srpske napredne stranke je jasan: ovakav čin zaslužuje najsnažniju moguću osudu svakog pristojnog čoveka - zaključio je Martinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (101)

Loading
Trajan

21.09.2018 14:08

Na opozicione prostakluke smo se već navikli.

mico

21.09.2018 19:40

@Trajan - Јадно

kosta

21.09.2018 23:01

@mico - Dno dna!

mico

21.09.2018 19:40

@Trajan - Тужно