JOVANOV: Jeremić više ni ne zna šta laže!

Autor: Republika

Vesti

19.09.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija sa Kinom izgradila čelično prijateljstvo, a da je zahvaljujući "Vuku Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku" Srbija mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Istina je da je predsednik Vučić posetu Kini iskoristio i da zamoli naše kineske prijatelje da pomognu Srbiji i da nešto od najsavremenijih, modernih i inovativnih tehnologija dođe u našu zemlju i podigne srpsku privredu - kaže Jovanov, navodi se u saopštenju.

Upravo zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija je sa Kinom izgradila “čelično prijateljstvo“ koje je rezultiralo ogromnim investicijama u Železaru Smederevo (350 miliona evra), RTB Bor (1,4 milijarde dolara), Šandong Linglong u Zrenjaninu (1 milijarda dolara), kao i izgradnju Pupinovog mosta, puteva... rekao jeJovanov i dodao:

- A zahvaljujući Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku Srbija je mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države na svakom mestu, dok se on bahatio u skupocenim hotelima i vozio privatnim avionima, trošeći milione narodnih para.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vuk Jeremić

Kaže i da je vreme da "umesto konstantnih laži i odvratnih izmišljotina, Jeremić konačno saopšti građanima Srbije za šta je od katarske ambasade u Berlinu dobio 200.000 evra i od koga je dobio 7,5 miliona evra za izbornu kampanju, i još bitnije - šta im je obećao zauzvrat".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.