"TAJKUNSKA KOALICIJA BI PONOVO DA PLJAČKA GRAĐANE"

Autor: Tanjug

Vesti

16.09.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da je PKB jedno od preduzeća koja su doživela svu pogubnu politiku Ðilasa i Jeremića i da lideri "tajkun koalicije" pokušavaju da se vrate na vlast kako bi ponovo pljačkali građane.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Čelnici "tajkunske koalicije"

On ukazuje da osim političke mržnje prema Aleksandru Vučiću, crtanja meta na glavama svih koji ne misle kao oni i uvreda koje svakodnevno izgovaraju nemaju ni trunku programa koji nude Srbiji i koji bi nešto učinio za građane, a ne samo za njih, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS Beograda. 

- Politika upropašćavanja naše privrede, svih naših vitalnih resursa i politika koja je dovela da u vreme vlasti Ðilasa, Jeremića i DS-a imamo gotovo 27 odsto nezaposlenih, dok su se oni enormno bogatili, jedina je slika Srbije koju bi želeli da vrate, i da ponovo budu gospodari života i smrti u našoj zemlji - naveo je Mirković. 


Mirković je ukazao da je PKB jedno od preduzeća koja su doživela svu pogubnu politiku Ðilasa i Jeremića, u kome je Ðilas postavljajući svoje marionete za direktore pokušao da razori pomenuto preduzeće i omogući Miškoviću, sa kojim je sarađivao u mnogim medijskim i privredim projektima, da ga što jeftinije kupi.

- Naime, na čelo PKB-a Ðilas je postavio izvesnog Mandića, koji je pre toga čak deset godina bio direktor u kompaniji Delta Miroslava Miškovića, i koji je za samo dve godine PKB kreditima zadužio za 25,6 miliona evra i koji je po nalogu Ðilasa i Demokratske stranke sistemski uništavao kombinat - naveo je Mirković.

On ocenjuje da je DS ostala zabeležena kao stranka koja je uništila i Beograd i Srbiju, a sada zajedno sa Ðilasom, Jeremićem i Obradovićem pokušava da se vrati na vlast kako bi ponovo pljačkali građane.

- Uveren sam da građani Srbije mogu dobro da procene ko je radio u njihovom interesu i ko ispravlja sve greške, lopovluke i mahinacije koje je lopovsko-tajkunski savez napravio - istakao je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Slavko

16.09.2018 17:20

Koliko sebicnosti i pohlepe u nama ljudima. Zar im nije bilo dosta?

Tamy

16.09.2018 17:20

Naravno da bi, ali nece ih narod! Narod je shvatio ko su i sta su!

Ivana

16.09.2018 17:24

Ovi iz opozicije će uskoro jedni drugima zavlaciti ruke u džepove

Ema

16.09.2018 17:29

Ljudi su pogresili jednom,,vise nece!