JOVANOV: Đilas i ekipa bi KRVOPROLIĆEM do vlasti!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov optužio je opozicioni Savez za Srbiju (SZS) da ponovo poziva na "pobunu, haos i krvoproliće", uz pomoć iz inostranstva.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Nakon nepunih mesec dana od kada su pozivali na državni udar i građanski rat, Ðilasov, Obradovićev i Jeremićev savez je ponovio da je pobuna, haos i krvoproliće, uz mešanje stranog faktora, put kojim bi oni želeli da dođu na vlast - izjavio je Jovanov, prenosi u saopštenju SNS.

Prema njegovim rečima, oni su "jasno poručili i da su svesni da 60 odsto građana Srbije podržava Vučića i da na izborima ne mogu da pobede i da zato treba da se spremaju za scenario nasilnog otimanja vlasti".

- (Dragan) Ðilas, (Vuk) Jeremić, (Boško) Obradović i ostali članovi tog putujućeg cirkusa, dakle, zamišljaju Srbiju kao banana državu kojom, uz pomoć stranaca, upravlja odnarođena hunta korumpiranih i bahatih lopuža, koju od sopstvenog naroda čuvaju policija i državna bezbednost - rekao je Jovanov.

On je dodao da tu, međutim, postoji "jedan mali problem", jer "za tu i takvu viziju Srbije moraće, uprkos njihovim snovima o državnim udarima, pobunama i krvoproliću, neko da glasa".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Jovanov je podsetio da se "u Srbiji na vlast dolazi i dolaziće se isključivo na izborima", a, kako je istakao, "narod je na izborima jasno pokazao da podržava i želi normalnu, uspravnu, ekonomski snažnu i uspešnu Srbiju, kakvu gradi i za kakvu se bori (predsednik Srbije i SNS) Aleksandar Vučić". 

- Istovremeno je narod pokazao i da mu ne pada na pamet da na vlast i na svoju grbaču ponovo dovodi gomilu štetočina koja ga je opljačkala i osiromašila, dok se sama na toj muci i propasti obogatila - zaključio je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Marija

16.09.2018 11:53

Djilas sve sto je opljackao od naroda Srbije da ulozi da bi ponovo bio na vlast bilo bi mu veoma malo jer narod Srbije takvima ne veruje i on nema skim protiv Vucica.

Nina

16.09.2018 11:54

Jovanov je upravu....

Marija

16.09.2018 11:55

Djilasu nikad nije stalo do Srbije i gradjana Srbije vec samo za svoj licni interes a sada je ogroman interes jer drzavna kasa se svakim danom sve vise puni.

Laki

16.09.2018 11:55

Jovanov je potpuno upravu....