TADIĆU, IZMIŠLJAŠ! Đurić uhvatio bivšeg predsednika kako LAŽE

Autor: Informer, Republika

Vesti

14.09.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić obleodanio je na svom profilu na Twiteru dokaze za laži kojima se služi nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Boris Tadić je tvrdio da je statusne pregovore iz Ujedinjenih nacija u Brisel prebacio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa ga je čak nazvao i lažovom samo kako bi prikrio svoju i nesposobnost tadašnje vlasti na čijem čelu je bio on.

- Vučić je statusne pregovore iz UN prebacio u Brisel, gde je daleko nepovoljniji odnos snaga za nas. Da bi to prikrio laže da smo to mi uradili, iako smo u Briselu vodili isključivo tehničke pregovore. Pregovori o statusu su morali ostati pod okriljem UN gde su bili do 2012. godine - istakao je Tadić.

Foto: twitter.com/printscreen

 

 Marko Đurić. direktor kancelarije za Kosov i Metohiju na svom profilu na Tviteru odmah je reagovao i obelodanio sve podatke koji dokazuju da Tadić laže, i da je za posredovanje Evropske unije u dijalogu između Beograda i Prištine isključivi krivac on.

- Nije lepo da bivši predsednik javno laže i vređa. Ključni datumi za dijalog su 09.09.2010. kada je GSUN upravo na zvanični predlog Tadićeve vlasti, koja nažalost predstavljala Srbiju, usvojila rezoluciju kojom poziva EU da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine - napisao je Đurić na svom profilu na Tviter.

Ovo je još jedan od dokaza da bivša vlast, a sadašnja opozicija pokušava na sve načine da skine ljagu sa svoje nesposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
koki

14.09.2018 19:39

Ovo je još jedan od dokaza da bivša vlast, a sadašnja opozicija pokušava na sve načine da pokaze svoju ruznu sliku vladavine, koja je hvala Bogu dragom prosla i bivsa vec

Ana

14.09.2018 19:49

To njemu nije prvi put, na taj način pokušava da opravda sebe i svoje postupke.

Vlada S

14.09.2018 19:50

Ne znam ko jos veruje Tadicu, taj covek je toliko puta slagao celu naciju da je to neverovatno..

Iva

14.09.2018 19:52

Teško uhvatiti opoziciju sadašnju u laži. Srećom su u prošlosti.