Narodni front zatvoren za porodilje zbog pucanja cevi

Vesti

11.09.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene koji ovih dana treba da se porode u GAK "Narodni front" biće preusmerene u druga porodilišta jer je u ovoj klinici došlo do pucanja cevi usled rekonstrukcije mokrih čvorova.

Porodilje iz Narodnog fronta preusmerene na Višegradsku

Najveći broj žena juče je preusmeren u GAK "Višegradska", pa je u ovom porodilištu trenutno velika gužva. Dr Željko Miković, direktor GAK "Narodni front" kaže za portal Republika da će ovakva situacija potrajati još nekoliko dana.

- Radi se rekonstrukcija mokrih čvorova u saradnji sa Ministarstvom zdravlja koje je odredilo izvođača. Prilikom radova je nažalost došlo do oštećenja jedne vertikale. Iako je kvar juče saniran, mora da se uradi kompletna dezinfekcija, tako da će porodilište normalno moći da radi za nekoliko dana - objašnjava dr Miković.

On dodaje da će "Narodni front" primati hitne slučajeve, odnosno porodilje koje ne mogu da čekaju transport do drugih ustanova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading