ŠIPTAR PACOLI OPET PROVOCIRA: Kamenovali su naš autobus u Srbiji, vaša policija da uči od naše!

Autor: Republika

Vesti

10.09.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da je "tvrdim predmetima" napadnut autobus sa Kosova dok je prolazio kroz Srbiju.

Bedžet Pacoli

"Institucije bezbednosti u Srbiji treba da nauče lekciju profesionalizma koji je pokazala kosovska policija tokom posete Kosovu predsednika Srbije Aleksandra Vučića", napisao je Pacoli.

Na fotografiji koja se nalazi ispod njegovog posta vidi se autobus sa kosovskim registarskim tablicama kao i linija Keln-Priština kojom je najverovatnije saobraćao.

Podsetimo, prava drama odigravala se juče na Kosovu tokom posete predsednika Vučića južnoj srpskoj pokrajini. Više stotina Albanaca je kamionima i traktorima blokiralo sve puteve ka selu Banje koje je Vučić trebalo da poseti, piše alo. Albanci su palili gume i drva na putu, a kosovska policija nije učinila ništa da ih spreči. Takođe, zabranili su Vučiću prolaz do Banja govoreći da ne mogu da garantuju za njegovu bezbednost! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Maja

10.09.2018 07:49

Sram ga bilo za ovakve izjave.Vidi se nesloga u Albaniji i medju njihovim celnicima.Srbija je institucija za vas.

Milan Š

10.09.2018 09:04

@Maja - Maja:On da zna šta je sramota, ne bi se tako ni ponašao.

Ivan

10.09.2018 07:50

I posle svega što se dešavalo Pacoli nastavlja da širi govor mržnje. A može mu se, kad mu njegovi prijatelji u SAD dozvoljavaju takvo ponašnje, to se juče veoma dobro videlo.

Pavle

10.09.2018 07:50

Pacoli licemeru. Da je to istina autobus ne bi ni stigao na odredište!