GRADONAČELNIK NIŠA POVREĐEN NA KOSOVU

Autor: Mediji

Vesti

09.09.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, Bulatović je napadnut na Kosovu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu, je, dodaju, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Kako se po prijemu, žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš - navode u KC-u.

Novinari Južnih vesti iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovek povređen, dogodio kod administrativnog prelaza Merdare, prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović fizički napadnut i povređen na Kosovu. Bilo je to kod Merdara, ali ne znam detalje - rekao je jedan od izvora.

Inače, Bulatović je, prema nezvaničnim izvorima, na Kosovu od juče.

Šta se tačno dogodilo i o kakvim povredama je reč, zasad nema zvaničnih informacija. Nezvanično saznajemo da Bulatović nije životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Gaga

09.09.2018 14:32

Nadam se da nije nista ozbiljnije i zelim brz oporavak Bulatovicu ...

paramonte

09.09.2018 14:32

Albanci napadaju sve sto je srpsko.

sanja

09.09.2018 14:52

Albanci su teroristicki narod!

Marija

09.09.2018 14:59

Nadam se da će sve biti dobro. A za siptare nemam komentar, dno!