ŠIPTARI TOTALNO POLUDELI: Hoćemo da Čeda vodi dijalog u Briselu

Autor: b92.net, Republika

Vesti

08.09.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe Socijaldemokratske inicijative u Skupštini Kosova ocenio je da bi Kosovo trebalo da traži da delegaciju Srbije predvodi Čedomir Jovanović.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne želi da na čelu pregovaračke ekipe Kosova u dijalogu bude zamenik kosovskog premijera i lider Socijaldemokratske inicijative Fatmir Ljimaj, Bilal Šerifi je na Fejsbuku naveo da Kosovo treba da traži da Jovanović bude na čelu srpske delegacije.

- Želimo da razgovaramo sa Čedomirom Jovanovićem a ne sa Aleksandrom Vučićem. Predsednik Srbije je dao sebi za pravo da nam kaže ko treba a ko ne treba da vodi kosovsku delegaciju u razgovorima sa Srbijom. Polazeći od istog principa, i Kosovo treba da ima pravo da odlučuje ko treba a ko ne treba da vodi delegaciju Srbije - naveo je funkcioner Socijaldemokratske inicijative.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Maja

08.09.2018 15:26

Pa nisu ni oni ludi, Ceda je svoje glasace skupljao sa recenicom: Kosovo je izgubljeno, moramo da idemo ka Evropi!

Ime

08.09.2018 15:27

Čeda može u Brisel, turistički.

Miloš

08.09.2018 15:40

Ne mogu sa Vučićem, pa sad prebacuju loptu na nekog drugog. Predsednik je veoma jak pregovarač, uvek izvuče maksimum za našu zemlju, a njima to ne odgovara!

dunja

08.09.2018 15:51

Predsednik Vučić je veoma jak pregovarač, uvek izvuče maksimum za našu zemlju, a njima to ne odgovara!