SRPSKA LISTA: Samo da DS ne brine o nama, po zlu pamtimo sve što su za nas uradili!

Autor: Tanjug

Vesti

06.09.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista zatražila je danas od Demokratske stranke da prekine da se "brine" o njima i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, jer po zlu pamte sve što su za njih uradili.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net
Srpska lista po zlu pamti DS

- Kada su oni iz DS-a ''brinuli'' o nama, naš narod je morao da ide na barikade i tuče se sa NATO vojnicima, kako bi oni glumili lidere i potpisivali postavljanje granica na Kopaoniku između Srba i Srba i nakaradne sporazume štetne po nas - kaže se u saopštenju Srpske liste.

Ističu da je razumljivo da Demokratska stranka ne zna kako je to kada te na KiM, kao Vučića, podržava više od 80 odsto Srba na izborima, jer to nikada nisu doživeli, niti će. 

Oni koji su statistička greška, dodaje se, i koji na KiM ne mogu da okupe ni 40 ljudi, za svoju priču o nekakvim pritiscima polaze od sebe i od načina na koji oni razmišljaju i funkcionišu. 


- Srbi svog predsednika Vučića čekaju kako dolikuje državniku kome najviše veruju, i koji se za razliku od svih njih ne krije od sopstvenog naroda, problema i izazova, i koji je uvek sa nama kada je najteže. A narod ne pamti kada je video sve te kvazi-lidere DS-a na KiM. Niti želi posle svega što su uradili za nas. Daleko im lepa kuća - poručili su iz Srpske liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Tika

06.09.2018 12:21

DS nema više nikakav uticaj. Završili su svoju priču i ostali u mulju gde im je i mesto.

Dragan25

06.09.2018 12:24

Za vreme DSa gubili smo svaku poziciju na Kosovu koju smo imali, i na kraju za vreme njihovog mandata su Albanci proglasili nezavisnost, a oni nisu prstom mrdnuli. Zato bolje neka se DS ne oglašava, biće svima lakše.

mara

06.09.2018 12:29

Ni DS,ni Djilas!

sindarela

06.09.2018 12:30

Vole oni da brinu,pa Sipci onda dobiju drzavu!