PUPS zadovoljan rezultatom u Majdanpeku: UPALILI SMO BAKLJU U ĆORSOKAKU!

Autor:

Vesti

03.09.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponosimo se svojom kampanjom za opštinske izbore u Majdanpeku u kojoj smo, na dnevni red, prvi nametnuli i osvetlili teme koje znače "biti ili ne biti" za istok Srbije. Nismo nezadovoljni ni izbornim rezultatom od 3,1 odsto, s obzirom da smo nastupali samostalno" - saopštila je izborna lista "Milan Krkobabić - PUPS - I Majdanpek je Srbija", uz čestitke pobednicima, ali i svim učesnicima izbora.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Krkobabić

- Kao što se iz imena naše liste i naslućuje, mi smo, na vrlo konkretan način, tokom kampanje "upalili baklju" i skrenuli pažnju na najveće probleme Srbije - na demografsko pražnjenje njenih rubnih delova i na nužnost ravnomernijeg regionalnog razvoja.

PUPS smatra da je za Majdanpek neophodna izgradnja adekvatne putne infrastrukture sa kojom dolaze i investicije. Istovremeno, potrebno je da se ozbiljnije uključi ovdašnja dijaspora, u projekte razvoja njihovog zavičaja, kao što je osnivanje zadruga i porodičnih preduzeća, jer je trećina stanovništva ove opštine u inostranstvu.

PUPS podseća da, posle ovih izbora koji su se poklopili sa dobrom vešću o ulasku ozbiljne kineske investicije u Rudarski basen "Bor", Majdanpek nikada više ne sme da postane neki "ćorsokak na kraju sveta" ili slepo crevo Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading