ĐILASOVCI TEŠKO PODNELI VRUĆINU U SAVA CENTRU: SVILENA OPOZICIJA!

Autor:

Vesti

03.09.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešeni da spasavaju Srbiju, a ne mogu bez klime! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju juče po podne održali su osnivački skup u Sava centru, na kom su se, međutim, više bavili pokušajima da se rashlade nego kreiranjem politike svoje organizacije.

RepublikaFoto: e-stock/I. JOVIČIĆ

Predviđeni protokol omeo je kvar klima-uređaja, pa je među opozicionarima nastala prava pometnja. Počelo je preznojavanje, skidanje sakoa, ženama se topila šminka, dok su organizatori molili za izvinjenje i nudili hladnu vodu za osveženje.

Đilas: Nije dosta nas deset, potrebno je da se uključe sve organizacije, sve političke partije

TOPILA SE ŠMINKA

Dragan Đilas na skup je došao zajedno sa Borkom Stefanovićem, a najsrdačnije se pozdravio i izgrlio sa prvim čovekom DS Zoranom Lutovcem. Vuk Jeremić je stigao u novom automobilu, dovezao ga je vozač, pa je iz udobnog klimatizovanog vozila uleteo u pakao, što mu, videlo se odmah, nije nimalo prijalo.

Kada su malo došli sebi, svileni opozicionari pozvali su na bunt protiv aktuelne vlasti.

- Bićemo upisani u istoriju kao savez koji je ovu zemlju spasao fašizma. Fašizam u ovu državu ulazi na mala vrata. Pola afričkih zemalja je danas bogatije od Srbije, naši radnici moraju da rade u pelenama. Moramo da kažemo dosta više jer hoćemo život dostojan čoveka - poručio je Željko Veselinović iz sindikata Sloge.

RepublikaFoto: e-stock/I. JOVIČIĆ

APLAUZ ZA DUDU

Nakon što je aplauzima pozdravljen poznati košarkaški trener Dušan Duda Ivković, ređali su se govornici, a na kraju je red došao i na glavnu figuru saveza Dragana Đilasa.

- Dužni smo da napravimo Srbiju boljom zemljom zahvaljući hrabrim ljudima koji se ne plaše da se odreknu svojih stavova uprkos pritiscima sa kojima se suočavaju. Nije dosta nas deset, potrebno je da se uključe sve organizacije, sve političke partije, da izgradimo ovu zemlju onako kako želimo - poručio je Đilas.

Vuk Jeremić je sa govornice rekao da je siguran da se nešto u Srbiji menja.

- Svi ćemo se sećati ove večeri kao trenutka kada je Srbija počela da se budi - poručio je lider Narodne stranke.

U zajedničkoj izjavi pred jučerašnji skup osnivači su poručili da srpska politička scena više nije ista i da sada svi opozicioni birači imaju nadu da u Srbiji može doći do promena.

- Nismo se okupili samo da bismo smenili Vučića, već da bismo smenili politiku ponižavanja - naveli su i potpisali Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Borko Stefanović, Milan Stamatović, Nebojša Zelenović, Janko Veselinović, Željko Veselinović i Slaviša Ristić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (69)

Loading
Jovan

03.09.2018 05:22

Opozicija je navikla na udobnosti raskalasnog zivota.

Nikola

03.09.2018 05:24

Oni bi posle svega da vrate vlast. Ali istorija se neće ponoviti.

Glasinac

03.09.2018 12:25

@Nikola - Nikola:Oni bi da se nekako dočepaju vlast i da ponovo pljačkaju Srbiju i njene građane.Međutim o tome mogu samo da sanjaju.

delije1389

03.09.2018 05:36

Udarila ih letnja temperatura u glavu.