HAOS U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Oterali Mićunovića sa govornice

Autor: Alo, Republika

Vesti

02.09.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Paunović iz Zaječara na Glavnom odboru Demokratske stranke oduzeo je reč Dragoljubu Mićunoviću i rekao da mu je isteklo vreme. Mićunović mu je brutalno utvratio.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragoljub Mićunović

- Poštujem po prvi put diktaturu u DS - rekao je Mićunović, a zatim napustio govornicu i otišao sa Glavnog odbora.

Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, član Predsedništva i Glavnog odbora Demokratske stranke javio se za reč i rekao da je sramota da se Mićunoviću oduzima reč i tom prilikom je upitao da li bi i Zoranu Đinđiću oduzeli reč da je živ, na šta je Paunović odgovorio "Da".

Gordana Čomić, prozivala ih je za procedure, “moramo da čuvamo našu politiku, Dveri, Rusi, Stamatović, imamo krizu politickog identiteta...”.

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke rekao je da je sramota sto nisu izašli na izbore u Majdanpeku i kritikovao saradnju s Dverima.

Protiv Saveza za Srbiju bili su Dragan Šutanovac, Nataša Vučkovic, Dragoljub Mićunović, Radoslav Milojičić Kena, Gordana Čomić, Miroslav Vasin, Nenad Borović i Vida Ognjenović koja je kritikovala Savez jer su neaktivni.

“Za” Savez su govorili Dušan Dinčić, Slobodan Pavlović iz Valjeva, Dragana Rakić, Dejan Nikolić, Zoran Lutovac, Bata Marković iz Pećinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Kija

02.09.2018 13:06

Rat unutar opozicije se nastavlja...

Keka

02.09.2018 13:07

Opozicija je u totalnom rasulu.....

Dejan

02.09.2018 13:07

Smešni su i jadni.

Gaga

02.09.2018 13:08

DS je odavno u haosu, samo nikako to da shvate.