VUČIĆ PROTIVNICIMA: Samo neka nastave da likuju

Autor: Republika

Vesti

01.09.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasnije da ćemo teško doći do rešenja zaq Kosovo i Metohiju, rekao je danas predsednik Alkesandar Vučić i dodao da oni koji traže ništa, a raduju se da dobijemo "veliko ništa", mogu da nastave da likuju i da se raduju, jer sve ide u pravcu da Srbija ne dobije ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je rekao da oni u Srbiji, koji se raduju izjavama iz Evrope i Prištine da neće biti promene granice Kosova, ne kažu građanima da i Evropa i Priština kad to kažu misle na granice nezavisnog Kosova. 

- Očekivao sam da će naši politički protivnici u Srbiji organizovati slavlje. Dobili su izjave da se neće menjati granice. Rekli su to iz Evrope, Albanci i drugi. Zaboravili su samo da kažu našem narodu da se tu govori o tome da se ne menjaju granice nezavisnog Kosova - reklao je Vučić novinarima u Novom Sadu.

- Obmanjivali su naš narod - primetio je i dodao da nije istina ono što govore njegovi politički protivnici kada kažu "Kačanik je srpski i biće zauvek srpski“. 


Vučić je kazao da su ti i takvi namerno radili na celovitosti Kosova, a da su se samo pravili da štite naše nacionalne interese. 
RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kazao je da je sve jasnije da će biti teško doći do rešenja, ali da će Srbija nastaviti da bude spremna na kompromise i traži šta je pravicnco, racionalno za srpsku druzavu 


- Oni koji traze ništa, a raduju se da dobijemo veliko ništa, neka nastave da se raduju, sve ide u pravcu da Srbija ne dobije ništa - rekao je on. 

Vučić je kazao da su nas oni doveli dotle time što su ćutali 2008, kada je Kosovo priznato, što su to pitanje 2009. izbacili iz UN, i išli 2010. na sramnu predstavu u Međunarodnom sudu pravde, gde su dali legitimitet kosovskoj nezavisnosti, a 2011. postavili carine i policijske punktove izmedhz Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku. 

- Danas kažu da to treba da se sačuva ,da ne treba da se sruši. Ne razumem one koji su dobronamerni, kako su mogli da poveruju u te priče - dodao je on. 

Vučić je istakao da je, kada se pogleda za šta se zalažu Plenković i Zvizdić, svima jasno ko se u stvari zalaže i bori za očuvanje naših nacinalnih i državnih interesa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Zara

01.09.2018 12:39

Oni to samo I znaju!

Vladimir

01.09.2018 13:23

Опозиција једино што зна и уме је да ликује и да се радује свему ономе што не доноси корист Србији и грађанима за бољи живот,па их није ни брига ни решавање проблема Срба на КиМ и уопште опстанак нашег народа на Косову.

Nada

01.09.2018 13:32

Opozicija je uvek radila protiv svoje zemlje i onda se pitaju zasto ih narod nece.

Fudbaler

01.09.2018 13:37

Očekivao sam da će naši politički protivnici u Srbiji organizovati slavlje. Dobili su izjave da se neće menjati granice. KiM mora da ostane u Srbiji. ZSO mora da se formira jer je to jedini način da se sačuva interesi našeg naroda.