PALMA PORUČIO JANKOVIĆU: Vaš pokret nije Pokret slobodnih građana nego "Pokret porodice Janković"!

Autor: Republika

Vesti

31.08.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma upuio je otvoreno pismo Saši Jankoviću zbog uvreda koje mu je uputio. Marković je Jankoviću poručio da je "zaštitnik ličnih interesa" i da je izgubio svako poštovanje građana Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma

Obraćanje Dragana Markovića Saši Jankoviću prenosimo u celosti...

"Gospodine Jankoviću, vi i vaši partneri čekate ispred vrata raznih ambasada, a ne građani Srbije. Ali kako čujem, u poslednje vreme sve češće se desi da samo poljubite ta vrata jer su i oni shvatili da tamo idete samo zbog ličnih interesa i da ste izgubili svako poštovanje od građana Srbije, pa im se ne isplati da ulažu u vas. 


Gospodine Jankoviću, ne znam šta je tu loše pomagati građane i vraćati im direktno novac kojim oni pune budžet grada Jagodine. Moja deviza je da oni koji pune budžet treba da budu i korisnici tog istog budžeta.


Gospodine zaštitniče ličnih interesa, dok ste se vi sami grčili u skupim bečkim hotelima, ja sam u Beč vodio studente, poljoprivrednike i privrednike. Više puta sam razgovarao sa Slobodarskom partijom Austrije koja sada ima 6 ministara u Vladi Austrije, da kao zemlja koja od 1. jula predsedava Evropskom unijom, pomogne Srbiji da se odluke u evropskim i svetskim institucijama ne donose silom već da se poštuje međunarodno pravo.

RepublikaFoto: Tanjug

Gospodine Jankoviću, ne možete vi da menjate vlast i vaši partneri, "Zaštitnici ličnih interesa", već građani Srbije. Vi ste na izbore za predsednika izašli sa lažnim CV - jem. Vi ste tako dobro štitili građane Srbije da kada bi se desio smrtni slučaj, te koje ste štitili sahranjivala je Mesna zajednica. Vi i vaši Zaštitnici ličnih interesa pravili ste lične međunarodne "prijateljske" odnose, kako bi oni finansirali vas i vašeg pajtosa, Zaštitnika ličnog interesa, Vuka Jeremića, a ne zarad interesa Srbije.


Gospodine Jankoviću, vama smeta ova vlast koju vode Aleksandar Vučić i Ivica Dačić . Ali građani su na poslednjim izborima jasno pokazali ko su po njima pravi zaštitnici građana Srbije.


Gospodine Jankoviću, vaš pokret se više ne može zvati Pokret slobodnih građana Srbije, već Pokret porodice Janković. Vaš pokret se drugim rečima "juče nastao a danas se raspao". Iz vašeg pokreta su pobegli brojni ugledni ljudi, zahvaljujući čijoj reputaciji je Pokret dobio glasove, kao što su Srdjan Skoro, Dušan Duda Ivković, Bojana Maljević, Nikola Kojo, Zoran Ivošević, Ognjen Radivojević, Kristina Kovač i mnogi drugi. Ostali ste samo vi i vaša supruga u vašem porodičnom Pokretu. Jer gospodine Jankoviću građani ne glasaju za grčenje u skupim bečkim hotelima već za rezultat koji ima ova vlast. Voleo bih gospodine Jankoviću da navedete samo tri stvari koje ste vi uradili za građane Srbije. 


P. S. Gospodine Jankoviću, građani Srbije će i dalje glasati za ovu vlast. Za vas neće glasati ni vaš bivši kabinet koji je radio sa vama dok ste se lažno predstavljali kao zaštitnik građana Srbije . Gospodine Jankoviću vi ste zaštitnik samo vaše porodice i vašeg ličnog interesa.


A vi se i dalje grčite u luksuznim evropskim hotelima ali građani znaju da se vi ne grčite od bolova već od obesti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading