ČESTITAMO! Nebojša Stefanović postaje OTAC po 2. put!

Autor: blic.rs

Vesti

30.08.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović i njegova supruga Ana početkom sledeće godine imaće razlog za slavlje jer čekaju prinovu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nebojša Stefanović sa suprugom Anom

- Ana je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju. Sreću nije mogla da sakrije, a lepe vesti je odmah podelila sa Nebojšom. Njih dvoje su se dogovorili da samo najbližim članovima porodice saopšte da je Ana u drugom stanju dok ne prođu prva tri meseca trudnoće. Ona je nedavno ušla u četvrti mesec, a na pregledu je saznala da čeka dečaka. Njihovoj sreći nije bilo kraja - rekao je izvor blizak porodici Stefanović.

Ana bi trebalo da se porodi u februaru.

- To je inače i razlog što je Ana Stefanović u poslednje vreme često u klinici "Narodni front", gde joj doktor Dejan Dimitrijević vodi trudnoću, a planirano je da se tu i porodi u februaru - dodaje izvor blizak ovom bračnom paru, i otkriva ko se najviše obradovao vesti o trudnoći.

- Nebojša i Ana su seli sa ćerkom Ninom, koja ima šest godina, i saopštili joj da će uskoro dobiti brata. Ona je bila presrećna što će se njihova porodica proširiti. Ono što je zanimljivo jeste da će se Ana poroditi u februaru, kada je i maloj Nini rođendan - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading