BRAĆO, JE L' SU VEĆI SRBI PLENKOVIĆ I BAKIR ILI VUČIĆ I DODIK?

Autor: informer.rs

Vesti

28.08.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski premijer Andrej Plenković je prema merilima Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, igumana Save Janjića, Rade Trajković i drugih lažnih patriota, veći Srbin od Aleksandra Vučića i Milorada Dodika jer se oštro usprotivio promeni granica na Balkanu i razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Andrej Plenković "Srbenda"

Plenković je danas tokom susreta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, baš kao i NATO Crnogorac Duško Marković i član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, rekao da se protivi promeni granica na Kosovu i Metohiji.

Plenković se, dakle, stavio na stranu lažnih srpskih patriota Đilasa, Jeremića i Obradovića, kao i šiptarskih lobista igumana Save Janjića, Rade Trajković, Nataše Kandić i Sonje Biserko, koji nedeljama vode žestoku kampanju protiv ideje o razgraničenju Srba i Albanaca na KiM, za koju se zalaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izgleda da su za Đilasa, Jeremića, Janjića i sve gore pomenute lažne patriote Plenković, Izetbegović i Marković veći Srbi od Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, koji se sve snage zalažu za konačni mir na Balkanu, budućnost naše dece i brinu o Srbima na KiM.

Braćo Srbi, da li su zaista Plenković, Izetbegović i Marković veći Srbi od Vučića i Dodika?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Vladimir

28.08.2018 15:09

Од Ђиласа и Јеремића осталих нас ништа више не може изненадити,па и њихово поређење да су Премијер Хрватске Пленковић и Изетбеговић већи Срби него Председници Вучић и Додик,то само показује какви су они Србомрзци чим тако нешто могу да помисле,а још горе да изјаве.

paramonte

28.08.2018 15:37

Izdajnicima srpskog naroda je bolje da cute.

Mire

28.08.2018 15:51

Šaka jada žutih bandita.

Sada

28.08.2018 16:02

Ajooj koliko patrijota od jednom!